Śniadanie:Płatki owsiane na mleku, bułka gryczana, pieczywo razowe, masło, twarożek z owocami, polędwica sopocka, pomidor, sałata.1,7,11
II Śniadanie:Zupa: ryżanka, koktajl jogurtowo-bananowy.1,3,7,9,11
Obiad:Gulasz z mięsa z indyka z cebulą, makaron, sałata ze śmietaną, chałka z masłem, dżem, marchewka do chrupania, sok jabłkowy.1,3,7
Śniadanie:Płatki ryżowe na mleku , pieczywo mieszane , masło , pasta jajek i sera żółtego ze szczypiorkiem, miód, pomidor, sałata.1 3,7,11
II Śniadanie:Zupa: jarzynowa z ziemniakami, jogurt naturalny z sałatką owocową.1,3,7,9
Obiad:Spaghetti (makaron pszenny) z mięsa drobiowego w sosie pomidorowym, sałatka z kapusty pekińskiej ,wafle ryżowe z masłem, dżem, marchewka do chrupania, lemoniada.
1,3,7,11
Śniadanie:Zacierki na mleku, kajzerka, pieczywo razowe, masło, twarożek naturalny ze szczypiorkiem rzodkiewką , pomidor, cykoria.1,3,7,11
II Śniadanie: Zupa: wiejska z mięsem drobiowym, soczewicą czerwona i ziemniakami, nektarynki, wafle ryżowe.3,7,9
Obiad:Makaron z serem białym i jabłkiem suszonym, chleb razowy z masłem , szynka miodowa, ogórek, mięta.1,3,7,11
Śniadanie:Kakao na mleku, pieczywo mieszane, masło, schab pieczony , ser żółty, pomidor, ogórek, sałata.1,7,11
II Śniadanie:Zupa :krupnik, jogurt z jagodami, biszkopty.3,7,9
Obiad:Polędwiczki z cebulą w sosie własnym, kluski śląskie , surówka z czerwonej kapusty; chałka z masłem, miód, rzodkiewka białka, kompot.1,3,7,9,11
Śniadanie: Płatki jaglane na mleku, pieczywo białe i orkiszowe, masło, ser żółty, szynka miodowa, ogórek kiszony, rzodkiewka, sałata.1, 7, 11
II Śniadanie:Zupa :rosół z makaronem, budyń, banan.3,7,9,11
Obiad:Kurczak z warzywami, ryż, mizeria ze śmietaną; bułka wrocławska z masłem szynkowa, cykoria, sok jabłkowy. 1,3,7,11
Śniadania:Kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka gotowana, sałata, rzodkiewka. 1,7,11
Śniadania II: Zupa: z brokułu na kurczaku, wafle ryżowe, jabłko.1,7,9
Obiad:Pierogi z serem, śmietana, zapiekanki z bułki z szynką i serem, ketchup, kalarepa do chrupania, mięta. 1,3,7
Śniadanie:Płatki ryżowe na mleku, pieczywo mieszane, masło, krakowska, papryka, rzodkiewka.1,7,11
II Śniadanie: Zupa: żurek z ziemniakami i jajkiem, chleb biały owoc sezonowy. 3,7,9
Obiad:Klopsy z ryby w sosie koperkowym, ziemniaki, surówka z białej kapusty, maca z miodem, biszkopty, herbata owocowa.1,3,4,7