Tydzień mar 2
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Makaron literki na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka , dżem ,ogórek , pomidor, sałata 1,7,11
II Śniadanie: Zupa: krem z zielonych warzyw z groszkiem ptysiowym, chrupki kukurydziane, jogurt naturalny z truskawkami i bananem. 3,7,9
Obiad:Kotlety drobiowe , ziemniak, buraki zasmażanej; marchewka do chrupania, bułka paluch z masłem, dżem, herbata malinowa. 1,3,7,11Gimnastyka ogólnorozowjowa–
Gimnastyka ogólnorozowjowa
prowadzi Mikołaj Borkowski
Rytmika 1–
Rytmika 1
prowadzi Monika Mirecka Chorąży
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Zacierki na mleku, kajzerka, pieczywo razowe, masło, twarożek naturalny ze szczypiorkiem rzodkiewką , pomidor, cykoria.1,3,7,11
II Śniadanie: Zupa: wiejska z mięsem drobiowym, soczewicą czerwona i ziemniakami, nektarynki, wafle ryżowe.3,7,9
Obiad:Makaron z serem białym i jabłkiem suszonym, chleb razowy z masłem , szynka miodowa, ogórek, mięta.1,3,7,11Język angielski–
Język angielski
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kakao na mleku, pieczywo mieszane, masło, schab pieczony , ser żółty, pomidor, ogórek, sałata.1,7,11
II Śniadanie:Zupa :krupnik, jogurt z jagodami, biszkopty.3,7,9
Obiad:Polędwiczki z cebulą w sosie własnym, kluski śląskie , surówka z czerwonej kapusty; chałka z masłem, miód, rzodkiewka białka, kompot.1,3,7,9,11Doświadczenie przez eksperymentowanie dla wszystkich grup–
Doświadczenie przez eksperymentowanie dla wszystkich grup
Rytmika 2–
Rytmika 2
prowadzi Monika Mirecka
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie: Płatki jaglane na mleku, pieczywo białe i orkiszowe, masło, ser żółty, szynka miodowa, ogórek kiszony, rzodkiewka, sałata.1, 7, 11
II Śniadanie:Zupa :rosół z makaronem, budyń, banan.3,7,9,11
Obiad:Kurczak z warzywami, ryż, mizeria ze śmietaną; bułka wrocławska z masłem szynkowa, cykoria, sok jabłkowy. 1,3,7,11Język angielski 2–
Język angielski 2
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kawa na mleku, bułka kukurydziana, chleb ciemny -staropolski, masło, jajko, ser żółty, ogórek kiszony, pomidor, sałata.1,3,7,11
II Śniadanie:Zupa: grochowa na kurczaku, chleb biały, jogurt naturalny, gruszka.3,7,9
Obiad:Ziemniaki, kotlety rybne z pieca , surówka z selera; chleb razowy z masłem, krakowska, papryka, kalarepa do chrupania, lemoniada. 1,3,4,9,7,11Rytmika 3–
Rytmika 3
prowadzi Monika Mirecka