Tydzień lut 10
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Płatki ryżowe na mleku, pieczywo mieszane, masło, szynka ,rzodkiewka, ogórek, dżem. 1,7,11
II Śniadanie:Zupa: pomidorowa z makaronem , jogurt naturalny z truskawkami.1,7,9,11
Obiad: Kotlety wieprzowe z pieca sos pieczarkowy, kasza jaglana, buraki, kisiel, biszkopty, marchewka do chrupania, herbata.1,3,7Gimnastyka ogólnorozowjowa–
Gimnastyka ogólnorozowjowa
prowadzi Mikołaj Borkowski
Rytmika 1–
Rytmika 1
prowadzi Monika Mirecka Chorąży
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane, masło, pasztet ,rzodkiewka, pomidor, miód.
II Śniadanie: Zupa: z soczewicy czerwonej z ziemniakami na kurczaku, jogurt naturalny, gruszka.
Obiad:Pierogi z serem, i polewą śmietanową, surówka marchewka z jabłkiem, chleb razowy z masłem , szynka, ogórek, lemoniada.
1,3,7,11 3,7,9 1,3,7Język angielski–
Język angielski
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
Dzień otwarty w Grupie III–
Dzień otwarty w Grupie III
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kasza manna na mleku, pieczywo mieszane, masło, jajko na twardo, dżem, pomidor, ogórek.
II śniadanie :Zupa: rosół z makaronem, chrupki kukurydziane, jabłko.
Obiad:Potrawka z kurczaka z kurczaka, ryż, mizeria ze śmietaną, bułka wrocławska z masłem , dżem, marchewka do chrupania, herbata z cytryna.
1,3,7,11 1,3,6,7, 9 1, 3,7Rytmika 2–
Rytmika 2
prowadzi Monika Mirecka
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kakao na mleku ,bułka jaglana, masło polędwica sopocka, ser żółty, rzodkiewka, ogórek kiszony, sałata. 1,5,7, 11
II Śniadanie: Zupa: kapuśniak z ziemniaki na kurczaku , banan. 1, 5,7, 11
Obiad:Łazanki z kapustą i mięsem wieprzowo- wołowym, , chleb razowy z masłem, szynka, ogórek , kalarepa do chrupania. 1,3,4,7Język angielski 2–
Język angielski 2
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
Dzieci z Grupy III jadą do Teatru LalkaDzieci z Grupy III jadą do Teatru Lalka
Dzieci z Grupy III jadą do Teatru Lalka na przedstawienie "Śpiąca Królewna"- zwiedzanie kulis
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Makaron muszelki na mleku ,pieczywo mieszane , masło, kiełbasa krakowska, miód, ogórek, pomidor, sałata. 1,7,11
II śniadanie:Zupa: barszcz czerwony na kurczaku z ziemniaki, koktajl jogurtowo-wiśniowy. 1,7,9
Obiad:Ryba smażona w cieście naleśnikowym, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej i marchewki, chleb tostowy zapiekany z szynką i serem, ketchup, kalarepa do chrupania, lemoniada.1,3,4,7Rytmika 3–
Rytmika 3
prowadzi Monika Mirecka