Tydzień lut 3
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kakao na mleku, pieczywo mieszane , masło, ser żółty , miód , ogórek kiszony, papryka. 1,7,11
II Śniadanie:Zupa: krem z cukinii na kurczaku z groszkiem ptysiowym , jabłko, kisiel.1,3,6,7,9
Obiad:Naleśniki z serem białym i polewą śmietanową, zapiekanki z masłem serem i szynką , ketchup, ogórek, herbata.1,3,7Gimnastyka ogólnorozowjowa–
Gimnastyka ogólnorozowjowa
prowadzi Mikołaj Borkowski
Rytmika 1–
Rytmika 1
prowadzi Monika Mirecka Chorąży
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Płatki owsiane na mleku, bułka gryczana, pieczywo razowe, masło, twarożek z owocami, polędwica sopocka, pomidor, sałata.1,7,11
II śniadanie:Zupa: pieczarkowa z makaronem, chrupki kukurydziane , winogrona. 1,3,7,9,11
Obiad:Gulasz z mięsa z indyka z cebulą, kasza gryczana, szpinak, chałka z masłem, dżem, marchewka do chrupania, sok jabłkowy.1,3,7Doświadczenie przez eksperymentowanie dla wszystkich grup–
Doświadczenie przez eksperymentowanie dla wszystkich grup
Język angielski–
Język angielski
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kawa na mleku, pieczywo mieszane, masło, parówki z szynki, papryka, pomidor. 1,7,11
II Śniadanie:Zupa: ryżanka z ziemniakami, koktajl jogurtowo-bananowy.1,7,9
Obiad:Pulpeciki mielone z mięsa wieprzowego w sosie pieczarkowym, kasz pęczka , marchewka gotowana z groszkiem, chleb razowy z masłem ,miodem, herbata ziołowa.1, 3,7Koncert muzyki klasycznejKoncert muzyki klasycznej
Rytmika 2–
Rytmika 2
prowadzi Monika Mirecka
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Płatki jęczmienne na mleku , pieczywo mieszane , masło , pasta ryby i jajek ze szczypiorkiem, miód, pomidor, sałata. 1,3,7,11
II śniadanie:Zupa: jarzynowa z ziemniakami ,jogurt naturalny z truskawkami, chrupki kukurydziane.1,3,7,9
Spaghetti z mięsa drobiowego z makaronem pszennym, sałata ze śmietaną ,wafle ryżowe z masłem, dżem, kalarepa do chrupania, lemoniada.1,3,7,11Język angielski 2–
Język angielski 2
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Makaron zacierki na mleku ,pieczywo mieszane , masło, serek biały, dżem , ogórek, sałata. 1,7,11
II śniadanie:Zupa: kalafiorowa na kurczaku z ziemniaki, sałatka owocowa, jogurt naturalny.1,7,9
Obiad:Ryba smażona , ziemniaki ,surówka z ogórka kiszonego i pomidora, bułka wrocławska z masłem, ser żółty, pomidor, marchewka do chrupania, herbata ziołowa1,3,4,7Rytmika 3–
Rytmika 3
prowadzi Monika Mirecka