17 lutego 2020
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Granola na mleku ,pieczywo mieszane , masło, kiełbasa krakowska, miód , ogórek, sałata. 1,7,11
II Śniadanie:Zupa: barszcz biały z kiełbasą i ziemniakami, koktajl jogurtowo-wiśniowy.1,7,9
Obiad :Makaron z serem białym i musem jabłkowym, chleb razowy, szynka miodowa, pomidor, marchewka do chrupania, herbata z cytryną. 1,3,7
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Granola na mleku ,pieczywo mieszane , masło, kiełbasa krakowska, miód , ogórek, sałata. 1,7,11
II Śniadanie:Zupa: barszcz biały z kiełbasą i ziemniakami, koktajl jogurtowo-wiśniowy.1,7,9
Obiad:Makaron z serem białym i musem jabłkowym, chleb razowy, szynka miodowa, pomidor, marchewka do chrupania, herbata z cytryną.1,3,7
–
Gimnastyka ogólnorozowjowa
prowadzi Mikołaj Borkowski
–
Rytmika 1
prowadzi Monika Mirecka Chorąży