Tydzień sty 20
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie: Kawa na mleku , pieczywo mieszane , masło, ser żółty , szynka , sałata, pomidor, ogórek. 1,7,11
II Śniadanie: Zupa: Pomidorowa z makaronem, budyń śmietankowy , chrupki kukurydziane.1,3,6,7,9
Obiad:Kotlety z kurczaka , ziemniaki, mizeria ze śmietaną , maca , dżem, kalarepa do chrupania, herbata owoce leśne.1,3,7Gimnastyka ogólnorozowjowa–
Gimnastyka ogólnorozowjowa
prowadzi Mikołaj Borkowski
Rytmika 1–
Rytmika 1
prowadzi Monika Mirecka Chorąży
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Płatki ryżowe na mleku, bułka gryczana, pieczywo jasne, masło, jajko na twardo, krakowska ,papryka, ogórek kiszony. 1,3,7,11
II śniadanie: Zupa: Brukselkowa z ziemiankami , koktajl jogurtowo- wiśniowy, mandarynka. 1,3,7,9,11
Obiad: Zapiekanka makaronowa z mięsem z indyka i pieczarkami w sosie beszamelowym, bułka wrocławska z masłem,polędwica sopocka, pomidor, herbata ziołowa.1,3,7Język angielski–
Język angielski
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
uroczyste obchody Dnia Babci i Dziadkauroczyste obchody Dnia Babci i Dziadka
grupa I - godz. 15.00
grupa II - godz. 15.30
grupa III - godz. 16.00 - JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kakao na mleku, pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka , ser biały, miód, pomidor, sałatka.1,7,11
II Śniadanie:Zupa: zacierkowa na kurczaku , jabłko, chrupki kukurydziane.1,7,9
Obiad:Makaron z serem białym polewą śmietanową -truskawkową, chleb razowy z masłem, krakowska, dżem ,pomidor, herbata.1,3,7Koncert edukacyjny "Pana Pianinko"Koncert edukacyjny "Pana Pianinko"
Rytmika 2–
Rytmika 2
prowadzi Monika Mirecka
uroczyste obchody Dnia Babci i Dziadkauroczyste obchody Dnia Babci i Dziadka
grupa IV - godz. 15.00
grupa V - godz. 15.40 - JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Granola na mleku, pieczywo mieszane , masło, szynka z indyka, ser żółty, miód, papryka, rzodkiewka. 1,3,7,11
II śniadanie:Zupa: Krem z pora z groszkiem ptysiowym, koktajl jogurtowo-jagodowy , gruszka.1,3,7,9
Obiad: Gulasz wołowy z cebulą , kasza jęczmienna , fasolka szparagowa żółta, chałka z masłem, dżem, marchewka do chrupania, lemoniada.1,3,7,11Język angielski 2–
Język angielski 2
prowadzi Katarzyna Skarżyńska
Dzieci z Grupy IV i V jadą do Muzeum Azji i PacyfikuDzieci z Grupy IV i V jadą do Muzeum Azji i Pacyfiku
Dzieci z Grupy IV i V jadą do Muzeum Azji i Pacyfiku na lekcję muzealną pt. "Kropka po kropce jak Aborygeni"
- JADŁOSPIS
Cały dzień
JADŁOSPIS
Śniadanie:Kawa zbożowa na mleku , pieczywo mieszane , masło krakowska ,ser żółty, dżem, ogórek, sałata, papryka. 1,7,11
II śniadanie:Zupa: szczawiowa na kurczaku, jajko, koktajl jogurtowo- bananowy, jabłko.1,3,7,9
Obiad:Pulpety rybne w sosie pomidorowym ,kasza bulgur, surówka z kapusty kiszonej ,drożdżówka, kompot.1,3,4,7,11Rytmika 3–
Rytmika 3
prowadzi Monika Mirecka
Zebranie dla Rodziców z Grupy IIZebranie dla Rodziców z Grupy II